Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان، با اشاره به بهره‌مندی بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر از دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای دراستان، گفت:دومین دوره مسابقات آجر نماچینی از ۱۴ تا ۱۷ آبان ماه دراصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، آرش اخوان ظهر امروز (دوشنبه) در نشست خبری در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مجموعه آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان با برخورداری از ۵۴ مرکز دولتی و هزار و ۳۰۰ آموزشگاه فعال است که در پورتال آموزش فنی و حرفه‌ای استان ثبت دوره دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قریب به ۱۱ میلیون نفر ساعت در سال تعهد آموزشی فنی‌حرفه‌ای استان است و حدود ۶۰ هزار نفر دوره را در بخش دولتی داریم و همین تعداد هم در بخش خصوصی وجود دارد.

وی با بیان اینکه بالغ بر ۲۲ میلیون نفر ساعت تعهدات آموزشی استان اصفهان است، اضافه کرد: بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر از دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای بهره می‌گیرند. ارائه آموزش‌ها به مردم در قالب‌های مختلفی انجام می‌شود، برای افراد جویای کار مدل‌هایی است که به مراکز و یا آموزشگاه‌ها مراجعه کرده و در دوره‌ها ثبت‌نام می‌کنند که در این زمینه استان اصفهان دو سالی است که آموزش دوگانه را در سرلوحه کار خود قرار داده است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان اصفهان درباره بازخوردهای آموزش‌های، دوگانه تصریح کرد: آموزش‌های دوگانه بازخوردهای بسیار خوبی در زمینه صنایع و صنوف داشته و آمار اشتغال بالایی را به ارمغان آورده است.

به گفته اخوان، برای شاغلان صنایع و صنوف هم برنامه‌های متعددی داریم که به منظور نظام صلاحیت حرفه‌ای اجرا می‌شود و این مورد در استان اصفهان به عنوان اولین استان کشور پیگیری شده است. علاوه بر این برای ارتقای سطح بهره‌وری شاغلان صنعت و صنوف برنامه‌های آموزشی ارتقای مهارت را اجرا می‌کنیم.

همکاری با مدیران صنایع و کارخانه‌ها در بخش شاغلان

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان اصفهان، گفت: برای بخش شاغلان با مدیران صنایع و کارخانه‌های مختلفی مانند آجر نماچین همکاری داریم. کارگاهی در مجموعه آموزش فنی و حرفه‌ای در این زمینه با تجهیزات دایر شده و افراد علاقمند در قالب آموزش‌های دوگانه به آنها ارائه آموزش صورت می‌گیرد.

اخوان با تاکید بر اینکه برای ارتقای مهارت شاغلان برنامه‌ریزی‌های متفاوتی انجام شده است، گفت: برای ارتقای مهارت مربیان آموزش فنی و حرفه‌ای تاکنون دو دوره مهارت آموزی با هماهنگی آجر نماچین برگزار کردیم و مربی‌های آموزش فنی و حرفه‌ای را از سطح کشور به میزبانی استان اصفهان و مجموعه آجر نماچین در سال گذشته دعوت کردیم و با فراهم کردن دوره‌های ارتقای مهارت با فن‌آوری‌های روز صنعت ساختمان به ویژه در این حیطه تخصصی آموزش بسیار خوبی را برای علاقمندان داشتیم.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته اولین دوره مسابقات آزاد آجر نماچینی را در نمایشگاه بین‌المللی اصفهان برنامه‌ریزی کردیم، اظهار کرد: این روند یک اتفاق خوب بوده است و از دیگر کارهای شاخص که به زودی از ۱۴ تا ۱۷ آبان ماه ادامه خواهد داشت، اینکه امسال مقارن با افتتاح رسمی نمایشگاه جدید اصفهان در کمربندی کشوری اولین نمایشگاهی که در این نمایشگاه بین‌المللی اصفهان استارت می‌خورد نمایشگاه تجهیزات صنایع ساختمان خواهد بود.

وی اضافه کرد: با اسپانسری آجر نماچین دومین دوره مسابقات را از ۱۴ تا ۱۷ آبان ماه برنامه‌ریزی می‌کنیم و سال گذشته شاهد استقبال بسیار خوبی در این بخش بودیم. یکی از مسائلی که در راستای ایجاد فرهنگ مهارت آموزی و ترغیب جوانان به مهارت آموزی وجود دارد برگزاری مسابقات است.

مدیر کل فنی و حرفه استان اصفهان، خاطرنشان کرد: این مسابقات مهارت آموزی که تحت عنوان مسابقات ملی مهارت در ایران و دنیا وجود دارد و سالیان متوالی انجام می‌شود اما امسال به دلیل کرونا برنامه‌ها عقب افتاد.

به گفته اخوان، در شرایط غیر کرونایی همه ساله سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در سطح شهرستان مسابقات شهرستانی ملی مهارت را برگزار می‌کرد و از شهرستان‌های مختلف مردم علاقمند در رشته‌های متفاوتی که دارای مهارت هستند حضور پیدا می‌کردند و بعد از چند ماه مسابقات مرحله استانی است که از هر شهرستان در هر رشته یک نفر با کسب مقام اول حضور داشته و این مسابقات در سطح استانی برگزار می‌شد.

وی در خصوص اینکه با برگزیده شدن نفرات برتر، تیم استانی تشکیل می‌شود، اظهار کرد: در مسابقات ملی هر استان اجازه معرفی یک نفر در هر رشته‌ای را دارد و این افراد بعد از طی مرحله برترین‌های مسابقات ملی می‌شوند.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان، تصریح کرد: هر دو سال یک بار مسابقات جهانی مهارت برگزار می‌شود و نفرات برتر ملی در یک اردوی مسابقات آمادگی جهانی شرکت می‌کنند و با توجه به شرایط موجود در کشور و مسابقات جهانی، مطابق تصمیم کشور برای حضور در مسابقات جهانی در رشته‌های تعیین شده با ارائه آموزش‌ها و آزمون‌های تخصصی راه می‌یابند و با حضور اسپانسرها تیم ملی کشور شکل گرفته و برای مسابقات جهانی اعزام می‌شوند.

وی ادامه داد: این مسابقات ملی به صورت روتین در آموزش فنی و حرفه‌ای کشور برگزار می‌شود که تعداد رشته‌های آن به مراتب محدودتر است. در کنار این مسابقات برخی از رشته‌ها مانند آجر نماچین به طور رسمی در مسابقات ملی و جهانی وجود ندارد. برای این گروه، رشته مسابقات آزاد مهارت را داریم.

تفاوت‌های مسابقات ملی مهارت با مسابقات آزاد مهارت

اخوان با بیان اینکه مسابقات آزاد مهارت با مسابقات ملی تفاوت‌هایی دارد، افزود: اول اینکه مسابقات آزاد در رده مسابقات ملی نیست و مسابقات ملی محدودیت سنی دارد و جوانان زیر ۲۲ سال به آن راه می‌یابند اما در مسابقات آزاد محدودیت شهرستانی و استانی نداریم و ملاک سنی هم وجود ندارد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان، گفت: این مسابقات در رشته‌های مختلفی در اصفهان و در استان‌های دیگر انجام شده است. این مسابقات در صنف آرایش مردانه در دو دوره، گل آرایی، آجر نماچین در یک دوره، تعمیر لوازم خانگی با گروه صنعتی انتخاب و در دوره کافی‌شاپ و نوشیدنی‌های سرد در پنج دوره را انجام دادیم و تلاش بر این است که این مسابقات به صورت برند کشوری درآید.

اخوان با تاکید بر اینکه تلاش می‌شود این مسابقات از حالت روتین و دکوری بودن بیرون بیاید، تصریح کرد: علاوه بر این در این گروه از مسابقات در بخش صنعت افراد برگزیده شده در نمایندگی‌های مختلف استخدام شدند. همچنین گروه صنعتی انتخاب افراد برگزیده در نمایندگی‌های مختلف را دعوت به کار کردند تا بتوانند از وجود آنها در کشور استفاده کنند و این افراد در بازار مشغول به کار هستند.

تولید ۷۰ نوع رنگ برای آجر از ماده معدنی

همچنین در ادامه این نشست خبری رضا چینی، دبیر دومین دوره مسابقات آزاد کشوری نماچینی آجر، اظهار کرد: مواد معدنی متفاوتی در ایران موجود است و ۷۰ رنگ برای آجر تولید می‌شود که از ماده معدنی ثابتی است و این روند باعث شده که رنگ‌های متفاوتی از ماده‌های معدنی داشته باشیم و قریب به ۱۲ سال است که تنوع رنگ در بخش آجر و طراحی مهندسی را برخوردار هستیم.

وی با بیان اینکه آجرهای به وجود آمده خاصیت جذب آب بالایی را دارند، اضافه کرد: نماکارهای صاحب سبک به دنبال انجام کار با تکنولوژی و چسب آجر هستند و مواد آماده شده آجر به همراه چسب و ماده معدنی در مقابل گرما و سرما با مقاومت بالایی تولید می‌شود.

دبیر دومین دوره مسابقات آزاد کشوری نماچینی آجر، گفت: علاوه بر این تولید آجرهای دو لایه در روند کار وجود دارد و روش اجرایی آن این است که به ساختمان نمی‌چسبد و در کنار سازه‌های ساختمانی قرار می‌گیرد.

به گفته چینی، برای ارائه آموزش‌های لازم به سراغ گروه‌های مختلفی رفتیم و دوره پودمانی را برای دانشجویان برگزار کردیم و با سازمان فنی و حرفه‌ای وارد مذاکره شدیم و برای آموزشگاه گروه الف موفق به اخذ مجوز شدیم.

وی با تاکید بر اینکه با مجوزی که سازمان به ما داده است آموزش آجر با روش‌های مختلفی را داریم، گفت: آموزش آجر با ملات، آجر با چسب و آجر با سیستم نمای خشک اجرا می‌شود.

چینی، تصریح کرد: برای خارج از کشور هم صادرات صورت می‌گیرد و اگر بتوانیم برای تعدادی از کشورها کارهای جانبی را انجام دهیم ارتباط‌ها گسترده‌تر می‌شود و لازم است که الفبای مخصوص و ارتباطات اصلی را داشته باشیم.

وی اظهار کرد: دوره اول مسابقات برای اولین مرتبه در ایران اتفاق افتاد و با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای شاهد نتایج مطلوبی بودیم و مجریان برگزیده فقط فنی‌ها نبودند و سال گذشته نفرات اول تا سوم از گروه خانم‌های مهندس با کسب مقام ممتاز را داشتیم.

دبیر دومین دوره مسابقات آزاد کشوری نماچینی آجر با بیان اینکه افراد جویای کار و مهندسان طالب طراحی می‌توانند در این مسابقات شرکت کنند، افزود: دوره دوم مسابقات را به مدت سه روز خواهیم داشت تا داوری را انجام دهیم. برای اینکه ضرورت آموزش را به خانواده‌ها تذکر دهیم افرادی که به بعد فنی برسند به مدت شش ماه خود آنها و خانواده‌هایشان را بیمه تأمین اجتماعی خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: در تولید آجر ۵۰ درصد آجر مورد نیاز کشور از استان اصفهان به دلیل برخورداری از خاک‌های رس تأمین می‌شود. همچنین استفاده از سنگ‌های صنعتی، رنگ‌های متفاوت و مواد معدنی رنگی و جذب آجر را در حد استاندارد نگاه داشتیم و لازم به ذکر است ماشین آلات و تجهیزات اصفهان نیز کم نظیر است.

کد خبر 451873

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فني و حرفه اي ساختمان مهارت آموزی مسابقات آموزش آموزشگاه های خصوصی افزایش یادگیری مواد معدنی صادرات اصفهان رنگ خاک تجهیزات ایمنی حمل و نقل رشته های دانشگاهی صنایع دستی مدیر کل فنی و حرفه ای شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان دومین دوره مسابقات دوره مسابقات آزاد آموزش فنی مسابقات جهانی ارتقای مهارت ارائه آموزش مهارت آموزی مسابقات ملی سال گذشته هزار نفر آموزش ها دوره ها رشته ها مدیر کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۷۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده

 

 

 

 

 

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروی انسانی یکی از مهم‌ترین ارکان هر جامعه پویا است که اگر این نیروی انسانی ماهر و توانمند باشد به جهش تولیدی کشور می‌تواند کمک چشم گیری داشته باشد.

موضوعی که امسال به نام شعار سال برگزیده شده و برای تحقق جهش تولیدی باید نیروی کار در جامعه ماهر و توانمند شوند که این موضوع جز با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای امکان پذیر نیست.

هر چند با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های نوین در دنیا باید این آموزش‌ها به روز و مطابق با سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی در جهان باشد.

بر اساس بررسی‌های انجام شده توسط دانشگاه‌های معتبر جهان تا چند سال آینده میلیون‌ها شغل از بین خواهد رفت و شغل‌های جدید جای آن‌ها را خواهد گرفت.

مهرداد عظیمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: تعداد مجوز‌هایی که برای تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سال گذشته صادر شده ۱۷ هزار و ۶۵۰ مجوز است و تعداد مجوز‌های صادره یا تمدید شده برای تأسیس آموزشگاه در دولت سیزدهم تا کنون به ۴۱ هزار و ۷۹۳ مجوز رسیده است که این آمار‌ها نشان دهنده رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در دولت سیزدهم است.

وی در ادامه با اشاره به تأکیدات رهبر انقلاب در واگذاری امور به بخش خصوصی گفت: ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار، مأموریت اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است که رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز آموزشگاه آزاد و ارائه بیش از ۶۰ درصد از آموزش‌های مهارتی توسط بخش خصوصی نشان از مشارکت مردم در امر مهارت آموزی و واگذاری حقیقی مأموریت اصلی این مجموعه به مردم دارد. 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای عضو سازمان بین المللی کار (ILO) می‌باشد اظهار کرد: حدود ۸۰ میلیون شغل از مشاغل و مهارت‌های موجود در چند سال آینده دچار تغییر شده و یا از بین خواهند رفت و بیش از ۹۰ میلیون حرفه در حوزه فناوری‌های نو جایگزین مشاغل گذشته خواهند شد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به عصر پیشرفت شتابان تکنولوژی و فناوری اطلاعات، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با داشتن ۶۵۸ مرکز، ۴۸۰۰ کارگاه، بیش از ۴۰ هزار مربی دولتی و غیر دولتی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد فعال، بیش از ۴ هزار مرکز جوارکارگاهی، سهم زیادی در توانمندسازی مردم و مطالبات آنان در حل مسأله اشتغال دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • ۵۰ هنرجوی مهابادی در دوره‌های فیلم‌سازی شرکت کردند
  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • برگزاری دوره مربیگری فوتسال سطح یک آسیا
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی