Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین مصلی‌نژاد روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: فعالیت آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای که بیشتر آنها خصوصی هستند از اسفند سال گذشته بدلیل شیوع بیماری کرونا به‌عنوان مراکز پُرخطر متوقف شد.

وی اضافه کرد: در این مدت، بخشی از آموزش‌ها در قالب مجازی ارائه شد ولی بخش دیگر به‌لحاظ ماهیت آنها نیازمند آموزش‌های عملی و حضوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس موسسات کارآموزی آزاد و مشارکت‌های مردمی اداره‌کل فنی و حرفه‌ای اصفهان گفت: برغم ابلاغ شیوه‌نامه فاصله‌گذاری در عرصه آموزش‌های مهارتی توسط رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور، تا این لحظه ستاد استانی مقابله با کرونا پاسخ و مجوز شراوع فعالیت این مراکز را نداده است.

وی ادامه داد: این در حالیست که ضرورت آموزش و پرورش نیروی انسانی ماهر برای رفع بیکاری در جامعه همیشه مورد تاکید بوده است.

مصلی‌نژاد افزود: جمعی از هنرجویان از بحث مهارت‌آموزی برای تکمیل مهارت‌های درسی خود استفاده می‌کنند، تعدادی دیگر، جوانان جویای کار هستند که با فراگیری یک مهارت، امکان اشتغال آنها میسر می‌شود و عده‌ای دیگر برای ارتقای شغلی خود آموزش‌هایی را فرا می‌گیرند که با تعطیلی آموزشگاه‌ها از این فرصت محروم شده‌اند.

وی به خسارت هفت میلیارد تومانی آموزشگاه‌های آزاد در تعطیلی سه ماهه اخیر ناشی از شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: بیشتر ساختمان‌های این مراکز، اجاره‌ای است و توقف فعالیت آنها موجب تحمیل پرداخت اجاره‌بها، حقوق مدیر و مربیان شده است.

وی با اشاره به نامشخص بودن زمان این بیماری و کشف واکسن آن از مسوولان استان خواست تا اجازه بازگشایی این آموزشگاه‌ها را صادر و از بیکار شدن و مشکلات عدیده برای این اقشار جلوگیری کنند.

مصلی‌نژاد یادآور شد: تمام آموزشگاه‌های استان آمادگی دارند تا با رعایت فاصله‌گذاری و مفاد پروتکل‌های بهداشتی و همچنین زمانبندی مشخص و با تعداد کمتر، به فعالیت دوباره بپردازند. 

بر اساس آخرین آمار، اکنون یکهزار و ۲۵۰ آموزشگاه فنی و حرفه‌ای فعال در استان وجود دارد که سال گذشته دستکم ۷۵ هزار نفر در ۴۵ رشته و ۸۰۰ حرفه در آنها آموزش دیدند.

برچسب‌ها کرونا سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اصفهان مهارت اموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اصفهان مهارت اموزی کرونا سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اصفهان مهارت اموزی فنی و حرفه ای آموزشگاه ها آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۲۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: کاشی هفت‌رنگ اصفهان سومین رشته صنایع‌دستی است که پس از رشته‌های میناکاری و پارچه قلمکار  موفق به دریافت نشان جغرافیایی بین‌المللی شده است.


امیر کرم زاده افزود: تدوین پرونده ثبت جهانی کاشی هفت‌رنگ اصفهان در معاونت صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و با همکاری صمیمانه اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان و اتحادیه صنایع‌دستی اصفهان به نتیجه رسید، به گونه‌ایی که با همکاری این دوستان در طی سال گذشته، اطلاعات کامل و جامعی درباره این هنر ارزشمند، مانند نوع هنر، قدمت و تعداد کارگاه‌های تولیدی فعال جمع‌آوری شد.


او گفت: تعداد دیگری از رشته‌های صنایع‌دستی اصفهان نیز در حال ثبت جهانی‌شدن هستند، با این وصف زمانی که این رشته‌ها، نشان جغرافیایی بین‌المللی را دریافت کنند یعنی این رشته خاص در سطح جهان به نام این منطقه ثبت می‌شود.

استفاده از کاشی هفت‌رنگ از اواخر دوره تیموریان در سده نهم و آغاز دوره صفوی در سده دهم هجری قمری در تزیین بنا‌ها متداول شد به گونه‌ایی که مرمتگران سنتی از این کاشی‌ها بانام کاشی خشتی هم یاد می‌کنند.


در اواخر دوران تیموریان و در عصر شهریاران صفوی (از سده دهم تا پایان سده دوازدهم هجری قمری)، به‌تدریج تزیینات کاشی هفت‌رنگ جایگزین کاشی معرق شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • چگونه در سال ۱۴۰۳ مدرک کامپیوتر آی سی دی ال بگیریم؟
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است