Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان گفت: در تمام شهرهای کشور سازمان فنی‌وحرفه‌ای از فرهنگسراها گله‌مند هستند، اما در اصفهان به‌خاطر تعاملی که مجموعه شهرداری با سازمان داشته، این شکایت‌ها وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، آرش اخوان صبح امروز (یکشنبه) در هشتاد و هفتمین جلسه علنی صورای اسلامی شهر اصفهان، با اشاره با اینکه هروقت پای صحبت مسئولان رده بالای کشور می‌نشینیم دغدغه آنان بیکاری جوانان است، اظهار کرد: در برخی کشورها از نداشتن نیروهای جوان صحبت می‌کنند، اما در کشور ما به‌خاطر وجود سوءمدیریت‌ها با نیروی جوان بیکار مواجه هستیم که بهترین نسخه در برنامه‌های کلان کشور برای گره‌گشایی از این مشکل توجه به امر مهارت آموزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نامگذاری سال ۹۸ به "سال رونق تولید" افزود: اگر می‌خواهیم شاهد رونق تولید باشیم باید کیفیت محصولات ارتقا پیدا کند، زیرا اگر این کیفیت تحقق یابد فروش محصولات افزایش خواهد یافت بنابراین در این زمینه مهم‌ترین عامل، نیروی ماهر است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان تصریح کرد: ما مشکل بیکاری نداریم زیرا صنایع بزرگ همواره نیرو نیاز دارند، اما نیروی ماهر در دسترس نیست به همین جهت اگر می‌بینیم محصولات تولیدی کشور دارای کیفیت مناسب نیستند به‌خاطر نبود نیروهای ماهر است.

وی با بیان اینکه در سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای اصفهان از عرضی محوری به سفارش محوری پیش رفته‌ایم، ادامه داد: تدوین سند مهارتی در استان، نیازسنجی بر روی صنایع و صنوف در شهرستان و اتخاذ حکمرانی محلی برای اجرای سیاست‌ها از پایین به بالا از اقدامات سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای اصفهان است.

اخوان اضافه کرد: بحران‌های مالی دولت، این نهاد را از حضور مستقیم در آموزش‌های مهارتی منع کرده است بنابراین با تکیه بر تجربه جهانی در رقابت روز صنعت حضور پررنگ بخش خصوصی نیاز حوزه مهارت آموزی است.

آماده پیاده سازی طرح صلاحیت حرفه‌ای در تمام سازمان‌ها هستیم

وی با اشاره به اینکه آماده پیاده سازی طرح صلاحیت حرفه‌ای در تمام سازمان‌ها هستیم، خطاب به مدیران شهری اصفهان اظهار کرد: اگر به دنبال بهره‌وری بیشتر در شهرداری هستید باید به سمت شایسته سالاری بروید؛ سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای نیز امکان معرفی شایستگی‌هایی که باید در شهرداری وجود داشته باشد تا خدمات به بهترین شکل ارائه شود را دارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان خاطر نشان کرد: در طرح صلاحیت حرفه‌ای، استانداردهای لازم را تعریف و از افراد آزمون گرفته می‌شود و پس از آن کسری مهارت‌ها مشخص خواهد شد تا آموزش‌های لازم صورت پذیرد؛ پس از طی این مراحل گواهی صلاحیت حرفه‌ای برای نیروها صادر شود.

وی با اشاره به اینکه نظام آموزش دوگانه آلمان را با بخشنامه‌های موجود کشور بومی‌سازی کرده‌ایم، گفت: در نظام آموزش و پرورش، پایه و اساس آموزش تئوریک است اما در حوزه مهارت آموزی، ۷۰ درصد آموزش‌ها، عملی صورت می‌گیرد و در نظام آموزش دوگانه از این مهارت آموزی ۳۰ درصد در محیط کارگاه و ۷۰ درصد در اصناف و صنایع اتخاذ می‌شود.

مهارت آموزی با صد در صد ضمانت شغلی انجام می‌شود

اخوان با تاکید بر اینکه مهارت آموزی با صد در صد ضمانت شغلی انجام می‌شود چون شغل فرد مشخص بوده و در راستای آن آموزش خواهد دید، افزود: اصفهان اولین شهری است که مهارت آموز را به کارگاه‌های سطح شهر فرستاده تا نیروهای توانمندی را برای اصناف تربیت کند.

وی با تاکید بر اینکه همچون گذشته نیازمند یاری شهرداری هستیم، ادامه داد: در تمام شهرهای کشور سازمان فنی‌وحرفه‌ای از فرهنگسراها گله‌مند هستند اما در اصفهان به‌خاطر تعاملی که مجموعه شهرداری با سازمان داشته، این شکایت‌ها وجود ندارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان اضافه کرد: شهرداری همایش‌های کارآفرینی را برگزار و استعدادیابی ها را انجام می‌دهد؛ خواسته‌ای که از این مجموعه داریم این است که افرادی که در این برنامه‌ها شرکت می‌کنند، رها نشوند و به سازمان فنی‌وحرفه‌ای معرفی شوند تا با توجه به استعدادهایشان دوره‌های مهارتی را برای آنان برگزار ونیم.

وی خاطر نشان کرد: در اصفهان پارک مهارت و تورهای مهارتی را تعریف کرده‌ایم تا دانش‌آموزان در سال‌های دبیرستان حداقل با مهارت‌های کوچک آشنا شوند و اگر به دانشگاه راه یافتند با شناخت این مهارت‌ها در رشته مورد علاقه خود مشغول به تحصیل شوند که برای ایجاد این فرهنگ نیز نیاز به همیاری شهرداری داریم.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان فنی و حرفه ای شوراي شهر شهرداری اصفهان فرهنگسرا کارآفرینی مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۴۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کمالی عصر شنبه در گفتگو با خبرنگاران ضمن گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: تکریم از معلم باید به عنوان یک فرهنگ و روش در جامعه نهادینه شود.

وی از معلم به عنوان یک فرد تاثیرگذار و اثربخش در جامعه یاد کرد و گفت: رعایت معلم و اهمیت کار وی را به جامعه معرفی کنیم.

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه آموزش و پرورش متعلق به همه آحاد جامعه است تصریح کرد: آموزش و پرورش نیازمند مشارکت نهادها دولت و مجموعه دستگاه‌ها دارد.

وی با اظهار اینکه طبق فرمایش رئیس جمهور ایران قوی در گرو مدرسه قوی است به ویژه برنامه‌های گرامی‌داشت هفته معلم در استان مازندران اشاره و اضافه کرد: تکریم معلم مختص مدرسه نیست همه آحاد مردم و جامعه در این زمینه نقش دارند.

کمالی با بیان اینکه آزمون نهایی همانند کنکور است، درباره آزمون‌های استخدامی برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز افزود: طی دو سال گذشته اقدامات خوبی ورت گرفت و ردیف استخدامی‌هایی برای آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است.

وی با عنوان اینکه موضوع نیروی انسانی در آموزش و پرورش در حال رفع و جبران است گفت: اکنون با چالش و کمبود نیروی انسانی روبرو نیستیم و امسال کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش استان را نداریم.

تراز نیروی انسانی با کلاس ها برابر است

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران به عنوان اینکه تراز نیروی انسانی با کلاس‌های استان برابر است گفت: امسال با مسئله کمبود معلم روبرو نیستیم.

وی از جذب نهایی دو هزار و ۴۰۰ نفر خبر داد و گفت: ۶۰۰ نفر سهمیه مازندران برای جذب نیروهای خدماتی است ه با برگزاری آزمون نسبت به جذب آنان اقدام می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران کیفیت بخشی به مسئله آموزش را مسئله مهم بیان کرد و گفت: باید تلاش شود تا میانگین نمرات دروس مختلف در استان ارتقا بخشیده شود.

وی با اظهار اینکه فضای مجازی بر کیفیت آموزش تاثیر منفی گذاشته است گفت: در حال حاضر به سمت رشد کیفیت آموزشی با ارتقای میانگین نمرات در حرکت هستیم و مازندران جزو ۱۰ استان برتر کشور در زمینه کیفیت آموزشی است و در رده سبز میانه یا استان مناسب قرار داریم.

کمالی با اظهار اینکه مازندران در زمینه پذیرش در دانشگاه‌ها رتبه دوم را در کشور دارد تصریح کرد: این نشانه تمایل مازندرانی‌ها به ادامه تحصیل است و این مسئله نوعی فرصت تهدید محسوب می‌شود از این رو برای کاهش تهدید به دنبال گسترش رشته‌های فنی و حرفه‌ای در استان هستیم.

وی با عنوان اینکه ۴۵ درصد از دانش آموزان مازندران رشته‌های فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند، ادامه داد: این رقم تا پایان برنامه هفتم باید به ۵۶ درصد افزایش یابد دانش آموزان فنی و حرفه‌ای افزایش یابد یزان بیکاری کاهش می‌یابد.

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران ادامه داد طی دو سال گذشته ۶۰ میلیارد تومان رای تجهیز هنرستان‌های استان از سوی دولت تخصیص داده شده است.

کد خبر 6093400

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی