Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای شهید رجایی کاشان در حاشیه بهره برداری از این طرح در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: این مجموعه در یک سوله با زیربنای یکهزار و ۲۵۰ مترمربع ساخته شده و دارای هشت مجموعه کارگاه آزمایشگاهی است تا دانشجویان بتوانند طرح‌ها و ایده‌های خود را در آن آزمایش کنند.

احمد اشرفی اضافه کرد: برای اجرای این طرح ۱۰ میلیارد ریال هزینه شده که شامل ۵۰ درصد اعتبارهای ملی تخصیصی و ۵۰ درصد از محل کمک‌های خیرین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه فنی و حرفه شهید رجایی کاشان نزدیک به ۲ هزار و ۷۰۰ نفر دانشجو در ۲۲ رشته (۱۳ رشته کاردانی و ۹ رشته کارشناسی) دارد.

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان همچنین در ادامه از ساختمان موقت پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی دیدن کرد.

رئیس دانشگاه کاشان در این زمینه گفت: موافقت اصولی با راه اندازی پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی، روزهای پایانی سال ۹۶ انجام و ساختمان مرحوم آیت الله یثربی (دانشکده هنر و معماری پیشین دانشگاه کاشان) واقع در خیابان آیت الله طالقانی برای استقرار موقت در نظر گرفته شده که ظرفیت استقرار ۷۵ واحد فناور را دارد.

عباس زراعت افزود: برای پارک علم و فناوری امکان استقرار در زمین‌های دانشگاه کاشان به مساحت ۵۰ هکتار نیز پیش بینی شده و مکان کنونی با وجود فضاهای کارگاهی و آزمایشگاهی برای فعالیت موقت سه تا پنج ساله است.

وی یادآور شد: پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی با مساحت ۱.۵ هکتار، پنج هزار مترمربع زیربنا دارد.

پیش از پیگیری راه اندازی پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی، بیش از ۲۵ شرکت و هسته دانش بنیان تنها در مرکز رشد دانشگاه کاشان مستقر بودند.

بازدید از شرکت‌های دانش بنیان، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی، شرکت در نشست شورای اداری با موضوع اقتصاد دانش بنیان و دیدار با نماینده ولی فقیه در شهرستان کاشان از دیگر برنامه‌های سفر یکروزه معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به منطقه شمال استان اصفهان است.

هم اکنون نزدیک به ۹ هزار نفر دانشجو در ۲۰۰ رشته گرایش ۱۱ دانشکده و ۱۲ پژوهشکده دانشگاه کاشان با ۳۰۰ نفر عضو هیأت علمی به تحصیل اشتغال دارند.

کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۵ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.

۶۱۳۶/‏۸۱۲۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کاشان معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری فنی و حرفه ای دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۳۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار شهرداری اصفهان گفت: برای نخستین‌بار مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی مکانیزه را در شهر اصفهان راه‌اندازی می‌کنیم.

سیدعلی عبدالهی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در جلسه‌ای که میزبان مدیران عامل سازمان‌های حمل‌ونقل بار کلان‌شهرها هستیم، کارگروه ویژه بار را برگزار می‌کنیم که در آن دغدغه کلان‌شهرها و رانندگان در حوزه حمل‌ونقل بار درون شهری مطرح می‌شود.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین دغدغه اختصاص سوخت به این ناوگان است، افزود: به‌تازگی با کاهش سهمیه سوخت ناوگان باری دچار چالش‌هایی در حوزه حمل‌ونقل بار درون شهری شدیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار شهرداری اصفهان تصریح کرد: یکی از مصوبات اصلی که امروز به تصویب خواهد رسید و به جد پیگیر آن هستیم و خبر بسیار خوشی برای رانندگان است، تثبیت اختصاص سوخت گازوئیل برای ناوگان دیزلی درون‌شهری است، همینطور در حوزه هوشمندسازی امروز اولین سامانه متحرک ثبت تخلف هوشمند ناوگان درون‌شهری (خودروهای پژو ۲۰۶) را با حضور فرمانده راهور فراجا افتتاح کردیم.

عبدالهی با بیان اینکه در حوزه کنترل ناوگان بار به‌صورت هوشمند، ساماندهی و مدیریت و روان‌سازی ترافیک انجام می‌شود، گفت: خودروهای باری با مقیاس بزرگ است و تردد آن‌ها در شهر ترافیک ایجاد می‌کند که با راه‌اندازی این سامانه به روان‌سازی ترافیک در معابر شهری کمک شایانی می‌کنیم.

وی با اشاره به اقدام جدید در روند معاینه فنی خاطرنشان کرد: برای نخستین‌بار مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی مکانیزه را در شهر اصفهان راه‌اندازی می‌کنیم که امیدوارم در آینده نزدیک سایر کلان‌شهرها نیز از آن استفاده کنند.

کد خبر 749693

دیگر خبرها

  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • بهره برداری از ۱۵ طرح تفریحی و گردشگری در اصفهان