Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش آمار بیکاری، تربیت دانش‌آموختگان فنی در رشته‌ها و حرفه‌های مختلف است. ۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۴ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرضا، رضا مهدی شامگاه دوشنبه در آیین افتتاح خوابگاه دانشجویی «مرحوم دکتر مهرداد همت» در دانشکده فنی و حرفه‌ای خوارزمی شهرضا و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این دانشگاه 40 درصد جمعیت دانشگاه‌های کشور را تحت پوشش دارد، اظهار داشت: بودجه این دانشگاه تنها 8 درصد بودجه وزارت علوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پایین بودن سرانه دانشجویی و سرانه ورزش دانشجویی در این دانشگاه، افزود: سرانه ورزشی این دانشگاه هم اکنون یک سوم تا یک پنجم سرانه ورزشی دانشگاه‌های دیگر است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه 200 هزار دانشجو در 175 مرکز دانشگاهی فنی و حرفه‌ای در سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند، تصریح کرد: تأمین زیرساخت‌های مناسب برای اسکان و ارایه خدمات رفاهی به دانشجویان یکی از مهمترین نیازهای دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

وی با بیان این‌که دولت در تأمین زیرساخت‌های خوابگاه با مشکل کمبود اعتبارات مواجه است، خاطرنشان کرد: اعتبارات دولتی نمی‌تواند به همه نیازهای دانشگاهی پاسخ دهد بنابراین خیران نظام آموزش عالی باید در این عرصه ورود پیدا کنند.

مهدی با اشاره به وجود 188 خوابگاه در مراکز دانشگاهی فنی و حرفه‌ی در سراسر کشور، گفت:  در طرح تحول در خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه برای اصلاح و تعمیر و رنگ‌آمیزی خوابگاه‌ها، اعتباری بالغ بر 400 میلیارد ریال نیاز است، در حالی که بیشترین میزان اعتبارات دولتی اختصاص یافته در این زمینه 100 میلیارد ریال است.

وی با تأکید بر اینکه کمک‌های خیران به این دانشگاه تنها در زمینه اهدای وجوه ریالی یا واگذاری زمین نیست، خیران می‌توانند در ارایه خدمات مشاوره‌ای و ورزشی نیز همکاری کنند، افزود: برای تعمیر و تجهیز رستوران‌های مراکز دانشگاهی اعتباری بالغ بر 500 میلیارد ریال نیاز است.

 معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور خاطرنشان کرد: روزانه 90 هزار پرس غذا بین دانشجویان این دانشگاه در سراسر کشور توزیع می‌شود و در این راستا خیران و متولیان هیأت‌های مذهبی می‌توانند نذورات خود را بین دانشجویان مراکز مختلف این دانشگاه توزیع کنند.

وی با بیان اینکه یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش آمار بیکاری، تربیت دانش‌آموختگان فنی در رشته‌ها و حرفه‌های مختلف است، خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌تواند به نیاز جامعه به نیروی ماهر و اشتغال‌آفرینی و تولید بیشتر پاسخ دهد.

مهدی با اشاره به اجرای برنامه‌های فرهنگی و ورزشی به منظور تقویت روحیه نشاط و شادی در بین دانشجویان، گفت: امسال به حوزه تربیت بدنی این دانشگاه 2 میلیارد ریال اختصاص داده شده است.

انتهای پیام/ش

R41346/P1377/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۲۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: در بخش صدمات حین کار شاهد کاهش ۱۴ درصدی در کشور بوده‌ایم که رقم قابل توجهی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مهرداد عظیمی، امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز جهانی کارگر که در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: نقش ممتاز و برجسته مردمان این دیار در طول دوران مختلف انقلاب غیرقابل انکار است و به وجود کردستان قهرمان که بیش از ۵۴۰۰ شهید را تقدیم انقلاب کرده، افتخار می‌کنیم.

وی افزود: کردستان دارای سرمایه انسانی توانمندی است و در حوزه‌های مختلفی کردستانی‌ها درخشیده و الگوهای موفقی را به کشور معرفی کرده‌اند که یکی از ماموریت‌های اصلی معرفی درست ظرفیت‌های انسانی این استان است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: هرچقدر بخش خصوصی تقویت شود و مردم امورات اقتصادی را برعهده بگیرند ما موفق‌تر خواهیم بود.

عظیمی ادامه داد: عملکرد این وزارت خانه در کاهش نرخ بیکاری که یکی از وعده‌های دولت نیز اشتغال بوده، قابل قبول بوده است و توانسته‌ایم با همکاری سایر بخش‌ها به آن جامه عمل بپوشانیم.

وی ایجاد کالابرگ الکترونیکی را نیز یکی دیگر از دستاوردهای دولت سیزدهم و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و گفت: در بخش صدمات حین کار هم شاهد کاهش ۱۴ درصدی بوده‌ایم که رقم قابل توجهی بوده است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور اضافه کرد: در بخش فنی و حرفه‌ای شاهد رشد ۳۵ درصدی در حوزه آموزش و قریب به ۴۰ درصدی در حوزه سنجش مراکز حرفه‌ای بوده‌ایم.

عظیمی تصریح کرد: امسال هدف گذاری ما در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است که به صورت جدی آن را دنبال می‌کنیم.

وی گفت: دستگاه‌های دولتی نیز ملکف شده‌اند که سالانه بخشی از اعتبارات عمرانی خود را صرف امر آموزش مهارت کارگران کنند.

کد خبر 749429

دیگر خبرها

  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در سطح استان بوشهر احداث می‌شود
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • بخشی از بودجه عمرانی دستگاهها صرف آموزش کارگران می‌شود