Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایش استانی کارآفرینی ویژۀ مدیران هنرستان‌های فنی و حرفه ای و کاردانش استان اصفهان که با همکاری ادارۀ کل آموزش و پرورش استان و معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) حوزۀ معاونت سما برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، معاون دانشگاه و رئیس سازمان آموزشی فرهنگی سما واحد اصفهان (خوراسگان) در همایش با طرح سئوالی گفت: «چرا ما به این سمت حرکت می‌کنیم آیا کاستی و نقصانی وجود دارد که ما را به فکر چاره انداخته است؟ پاسخ این سئوال عینی و ملموس است، بله ما قشر زیادی از فارغ التحصیلان دانشگاهی را داریم که بیکارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

علی نظری با توجه به ویژگی های کارآفرینی تاکید کرد: «تحلیل بازار، ویژگی بازار، قوانین کار و بیمه و انبوهی از دانش‌ها را باید بدانیم تا بتوانیم در موضوع کارآفرینی توفیق داشته باشیم.»

برکتین: فضای کسب و کار بسیار پیچیده است و ای کاش خداوند نفت و خردمندی را با هم به ما می‌داد زیرا عقل و مدیریت قدرتی بیش از دلار دارد

وی با توجه به تغییر نگرش فارغ التحصیلان، افزود: «قابلیت نگرش محور موضوع تغییر نگرش فارغ التحصیلان را دنبال می‌کند و یک فارغ التحصیل باید پشتکار، مثبت نگری، آینده نگری وب رخی دیگر از مهارت‌ها را بداند.»

رئیس اداره فنی و حرفه ای و کار و دانش استان اصفهان نیز درباره ضرورت مبحث کارآفرینی گفت: «کارآفرینی از جمله مأموریت‌های آموزش و پرورش در این حوزه است.»

مهندس شاهپوری با بیان اینکه کارآفرینی نیاز به مجوز از سازمانهایی نظیر صنعت و معدن دارد و نیازمند تسهیلات ویژه است، خاطرنشان کرد: «تاریخچۀ کارآفرینی به آموزش و پرورش باز می‌گردد و ما اکنون به خوبی میدانیم که دانش آموز ما دروس نظری را خوب آموخته ولی نمی‌داند در بازار کار نقش آفرینی کند. ما شیوه‌های کارآفرینی را به دانش آموزان آموزش داده‌ایم ولی آنان همچنان نیازمند مهارت‌های مدیریتی، ارتباط با مشتری، بازاریابی، تبلیغات و... هستند تا بتوانند با بازار کار پیوند بخورند.»

رئیس آموزشکدۀ فنی و حرفه ای پسرانۀ سما هم با ارائه تاریخچه ای از آموزشکده های فنی وحرفه ای سما اصفهان بیان کرد: «سرفصل‌هایی به وزارت علوم ارائه شده تا بتوانیم رشته های جدیدی متناسب با نیازهای جامعه را ارائه دهیم و برخی رشته‌های راکد واحدهای استان به آموزشکده‌ها منتقل شوند.»

دکتر امید قهرایی یادآور شد: «رسالت آموزشکده‌ها تربیت تکنیسین‌های ماهر برای نقش آفرینی موثر در جامعه است.»

وی با برشمردن مزایای تحصیل در آموزشکده‌ها به اجرایی کردن طرح کارآموزی‌ها در آموزشکده، تهیه بستر برای تشکیل شرکت‌های کاربنیان در آموزشکده‌ها سما و راه‌اندازی دوره‌های کوتاه مدت تخصصی برای درآمدزایی در آموزشکده‌ها پرداخت.

حسین شهرکی مدیر عامل صندوق کارآفرینی استان اصفهان نیز به معرفی اهداف و وظایف صندوق حمایت از کار آفرین خرد پرداخت و یادآور شد: «تنها جایی که در کشور وام را در کمترین زمان برای اشتغال برای خود ودیگران تخصیص می دهد صندوق حمایت از کارآفرینی است .»

مدیر عامل شرکت صنعت و معدن اصفهان هم با ارائه آماری از جایگاه و رتبۀ کارآفرینی در ایران نسبت کشورهای دیگر به ضرورت ارتقای این رتبه را پرداخت و با ارائه یک بحث مبسوط علمی و پژوهشی به اهمیت کار تیمی و افزایش اعتماد به نفس برای رشد کارآفرینی تأکید کرد.

عباس برکتین افزود: «فضای کسب و کار بسیار پیچیده است و ای کاش خداوند نفت و خردمندی را با هم به ما می‌داد زیرا عقل و مدیریت قدرتی بیش از دلار دارد.»

وی گفت: «ما باید جوانان را توانمند کنیم و آموزش دهیم و به کشورهای دیگر اعزام کنیم تا بروند و برای کشور تولید ثروت کنند و این ثروت را به کشور خود بازگردانند.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۶۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت هفته بزرگداشت معلم اظهار کرد: امسال میزبان بیش از ۲۲۷ هزار دانش آموز از مقطع پیش دبستانی تا پایه دوازدهم بودیم.

وی با بیان اینکه ۱۴ هزار و ۵۹۵ همکار در ارائه خدمات و برنامه‌های آموزشی و تربیتی شرکت دارند، تصریح کرد: دو عرصه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهمترین محل رخدادهای آموزشی و تربیتی است که شامل مدرسه و نیروی انسانی و معلمان می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه امسال بزرگداشت هفته معلم با شعار ویژه «همه مدیون توایم» عنوان کرد: وقتی صحبت از معلم می‌کنیم صحبت از جایگاه معلمی و تاثیر آن در جامعه بوده و بسیاری از دستاوردهای جامعه ماحصل فرهنگ آموزش عالی و تعلیم و تربیت است.

وی در مورد نوسازی و احداث مدارس جدید یادآور شد: سال گذشته اداره نوسازی و تجهیز مدارس ۲۱۸ کلاس در سطح استان تحویل داد که این رقم در ۲۰ سال گذشته بی‌سابقه است.

اسماعیلی با بیان اینکه در عین وجود مدارس تخریبی، مدارس نوساز و منظم هم داریم، خاطرنشان کرد: بعضی از مدارس به لحاظ فیزیکی فرسوده است اما از لحاظ کیفیت آموزش و جایگاه تربیتی در سطح ممتاز است و در هیچ کجای استان هیچ مدرسه‌ای به حال خود رها نشده است.

وی در مورد کاهش سطح دانش دانش‌آموزان باید نگاه واقع بینانه داشته باشیم، ابراز کرد: ممکن است بخشی از جامعه دانش‌آموزی علاقه‌ای به روند تحصیلی نداشته باشد اما آموزش و پرورش وظایف خود را برای تربیت آن‌ها انجام می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد جذب نیروهای معمم بیان کرد: از جامعه روحانیون ۲۳ نفر از حوزه در آزمون‌ها پذیرفته شدند و در رشته‌های مرتبط با توانایی مشغول خدمت هستند.

وی با اشاره به اینکه میزان خروج نیروها از آموزش و پرورش به دلیل نیاز به معلم در این نهاد در دو سال اخیر کاهش یافته است، تاکید کرد: تدبیری اتخاذ کردیم که کلاس‌ها خالی نماند و بعد از رتبه‌بندی بیش از ۱۰۰ نفر در صف ورود به آموزش و پرورش از دستگاه‌های دیگر هستند.

اسماعیلی از جذب ۱۴۰ نفر نیروی فنی برای اشتغال در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای خبر داد و گفت: در بحث نیروهای کیفیت بخشی نیز ۱۴ اردیبهشت ورود نیروها را پیش‌رو داریم.

وی با اشاره به اینکه مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر نداریم مگر به دلیل بعد مسافت که به مدارس موجود برای سایر پایه‌ها ضمیمه شده باشد، عنوان کرد: از طرفی توسعه شهرک‌های اقماری نیاز به تاسیسات زیربنایی از جمله مدارس دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: در دوره‌ای بخش قابل توجهی از اعتبارات به روستاها اختصاص یافت و مدارس خوبی در آن‌ها ایجاد شد که به دلیل مهاجرت در حال حاضر بلااستفاده مانده و آن‌ها را در مسیر فروش قرار می‌دهیم.

کد خبر 6093150

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • امتحانات نهایی امسال چرا مهم‌تر است؟
  • برگزاری همایش تبیینی برگزاری امتحانات نهایی ۱۴۰۳ در مشهد 
  • تقدیر شهردار گناباد از مجموعه مدرسه فنی حرفه ای شهید عباسپور
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • ۳۷۰۰ برنامه ویژه بزرگداشت هفته معلم در هرمزگان اجرا می‌شود