Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزشکده پسرانه سما اصفهان (خوراسگان)، آموزشکده‌های فنی حرفه‌ای سما را فرصت و جایگاهی پر اهمیت برای پرورش تکنسین مهارتی «یقه آبی» و پیشبرد رسالت مهارت آموزی و کارآفرینی معرفی کرد که می تواند زمینه بالندگی اقتصاد دانش محور را فراهم کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر امید قهرایی در جلسه تکریم و معارفه روسای آموزشکده پسرانه سما اصفهان (خوراسگان) با معرفی خود، توسعه رشته‌ها و راه‌اندازی رشته های جدید موردنیاز بازار و انتقال رشته‌های کاردانی دیگر واحدها به سما اصفهان را موضوعی دانست که باید با جدیت دنبال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توجه به مقوله های فرهنگی را موضوعی ضروری دانست که نباید به دست فراموشی سپرده شود.

قهرایی استفاده از پتانسیل موجود در نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و بسیج اساتید و دانشجویی و را دو بال ارزشمند برای ترقی حوزه علمی و فرهنگی دانشگاه و رسیدن به اوج مطلوب معرفی کرد.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اصفهان (خوراسگان) نیز با تشکر از تلاش‌های ناظری، انضباط کاری و قانون گرایی را از ویژگی‌های بارز وی برشمرد و برای نظری آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

مهندس نظری مختصری از سابقه شناخت و همکاری خود با امید قهرایی رئیس جدید آموزشکده را عنوان کرده و به سوابق اجرایی و پژوهشی وی در واحد دانشگاهی شهر مجلسی پرداخت.

حجت الاسلام حیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان هم که در معیت دکتر مصری نژاد نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیأت نظارت بر تشکل‌های دانشگاهی استان اصفهان در جلسه حضور یافته بود با توجه به روایتی از نهج‌البلاغه «العلم سُلطان مَن وَجده صال و من لَم یَجِده صیل علیه» «علم اقتدار است هر کس این قدرت را به چنگ آورد می‌تواند تحکم کند می‌تواند غلبه پیدا کند هر کسی این اقتدار را به دست نیاورد، قدرت علم بر او غلبه پیدا خواهد شد، دیگران بر او قهر و غلبه پیدا می کنند به او تحکم می کنند» به اهمیت علم آموزی، تکریم مقام علم و استادان و نگاه ویژه به جایگاه آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای برای رشد مهارت و فناوری دانشجویان پرداخت و از زحمات چند ساله ناظری تشکر و برای قهرایی آرزوی موفقیت کرد.

در کارنامه سوابق اجرایی و پژوهشی دکتر قهرایی این موارد به چشم می‌خورد: دارای دانشنامه دکترای تخصصی مهندسی مکانیک بیوسیستم و استاد تمام وقت پایه 12 دانشگاه آزاد اسلامی، مسئول سنجش و نظارت، مدیریت گروه مکانیک و معاونت پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی، ارائه بیش از 33 مقاله علمی پژوهشی چاپ شده در مجلات معتبر داخلی و خارجی و مجموعه مقالات کنفرانس های داخلی و بین المللی، ثبت سه اختراع در ایران و ثبت دو اختراع بین المللی در مالزی و سوئیس، انجام سه طرح پژوهشی برون دانشگاهی درآمدزا با صنایع استان، جذب گرنت (اعتبار پژوهشی) بین المللی از وزارت علوم کشور مالزی و دریافت پژوهانه از دانشگاه آزاد اسلامی، دریافت مدال های طلا و نقره جشنواره های نو آوری بین المللی و عضویت در هیأت تحریریه مجلات بین المللی و پژوهشگر برتر سال 1396 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۵۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور صبح امروز در هشتمین همایش سراسری مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در استان کردستان اظهار داشت: رویکرد مهارت‌آموزی از نکات مهم تحقق شعار  سال است و در این راستا تعهد داریم طی قراردادی با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

 مهرداد عظیمی، با اشاره به مفهوم شعار سال از نگاه مقام معظم رهبری، افزود: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی در این راستا بوده و خادمان کشور باید به برخی موضوعات نگاه ویژه‌تری داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است، افزود: دشمن همواره در این حوزه برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری می‌کند، لذا دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال گام بردارد.

 عظیمی خاطر نشان کرد: توسعه مراکز جوار کارگاهی، با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید نیاز‌های اساسی کشور ضروری است و ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی سال‌جاری خواهد بود.

به گفته عظیمی، سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ گارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور است و این ظرفیت ارزشمند می‌تواند در آموزش نیروی کار کارآمد و متخصص در کشور بسیار تاثیرگذار و نقش‌آفرین باشد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه از کردستان به عنوان سرزمین استعداد‌های درخشان در حوزه‌های مختلف نام برد و گفت: این استان ظرفیت‌های خدادادی به ویژه نیروی انسانی توانمند و متخصصی دارد که باید به این ظرفیت‌ها در معرفی استان کردستان توجه شود.

وی گفت: مطالبات مردم کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت با تلاش‌های صورت گرفته جامه عمل پوشانده شده است که این اقدامات باید به خوبی منعکس شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • پاسداشت خدمات بنیان‌گذار دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در روز معلم
  • معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌ نام «استاد فروغی» نام‌گذاری شد
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند