Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداره کل آموزش فنی حرفه ای استان اصفهان، گفت: برگزاری آزمون های الکترونیکی به جای آزمون های کتبی گامی مفید در خدمت به کار آموزان بوده که در اکثر مراکز آزمون الکترونیکی افتتاح شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان شرق، سالن سنجش الکترونیک مرکز آموزش فنی حرفه ای شهر ورزنه با در نظر داشتن اهداف اقتصاد مقاومتی و کاهش هزینه های جاری، با اعتباری بالغ بر 220میلیون ریال با ظرفیت برگزاری 480 نفر دوره در ماه، عصر امروز با حضور مسئولان استانی و شهری افتتاح و به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اداره کل آموزش فنی حرفه ای استان اصفهان در مراسم افتتاح سالن سنجش الکترونیک مرکز آموزش فنی حرفه ای شهر ورزنه، گفت: کلیه کار آموزان مرکز بعد از اتمام دوره می توانند در اولین فرصت در آزمون پایان دوره به صورت آنلاین و الکترونیکی شرکت کنند.

آرش اخوان ادامه داد: کاهش هزینه ها اعم از تکثیر و توزیع پاسخنامه های کاغذی، اعلام نتایج بعد از اتمام آزمون، افزایش سلامت آزمون، کاهش تردد به مرکز اصفهان و معرفی کارکنان به آزمون در اولین فرصت بعد از اتمام دوره، مهم ترین محاسن این سالن سنجش است.

وی افزود: اکثریت شما با رسالت آموزش فنی حرفه ای استان آشنایی کامل دارند که خوشبختانه بالاترین عملکرد را در اصفهان داریم که تا کنون اقدامات خوبی نیز انجام شده است.

معاونت معاون آموزش فنی و حرفه ای استان ادامه داد: یکی از اهدافی که در استان اصفهان پیش رو داریم تدوین برنامه های عملی است که در تلاش هستیم بتوانیم اهدافمان را با برنامه به پیش ببریم.

اخوان گفت: همچنین در سال جاری نیز با نیاز سنجی از منطقه و همچنین تدوین برنامه ها و تنظیم سند سال 97 اقدامات لازم برای خدمت به مردم صورت خواهد گرفت.

معاون اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان با اشاره به سند آمایش سه ساله، تصریح کرد: باید مراکز ما به دانش روز به روز رسانی شود.

وی از مسئولان بخش تقاضای همکاری با آموزش فنی حرفه ای داشت تا در تسریح این امر کوشا باشند که بتوان نیازهای منطقه را بررسی و با برنامه های آموزشی به مردم خدمت کنند.

وی افزود: دریافت نتیجه عملکرد آموزش به مردم از طریق سازمان فنی حرفه ای  آزمون بسیار مؤثر خواهد بود.

معاون اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان خاطر نشان کرد: برگزاری آزمون های الکترونیکی به جای آزمون های کتبی گامی مفید در خدمت به کار آموزان بوده که در اکثر مراکز آزمون الکترونیکی افتتاح شده و این فرایند تعیین صلاحیت و اعطلای گواهی آموزش دیدگان را آسان و سریع تر می کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۴۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر، در امتداد اجرای طرح سه‌شنبه‌های مهر که با افتتاح مدارس در بخش‌ها و نواحی مختلف شهرستان مشهد همراه است، آیین افتتاح پیش‌دبستانی و دبستان خیرساز بانو پروین گرجستانی ویژه دانش‌آموزان استثنایی بخش رضویه مشهد، با حضور محسن بخشی معاون فرماندار مشهد، آذر رشیدی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش، غلامعلی رأفتی رییس مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی، جواد روحانی رییس آموزش و پرورش استثنایی استان و جمعی از اعضای مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان برگزار شد.

۳۰ میلیارد ریال، اعتبار ساخت مدرسه

محسن بخشی، معاون فرماندار مشهد در حاشیه این مراسم تأکید کرد: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع، با فراهمآوری مشترک اعتبار ۳۰ میلیارد ریالی توسط اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان و خیر مدرسه ساز بانو پروین گرجستانی به بهره برداری رسیده و پیش از این، زمین پروژه توسط خیر دیگری به نام استاد علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

معاون فرماندار مشهد بیان کرد: خرداد سال گذشته بود که همایش خیرین نیک‌اندیش رضوی را در مشهد برگزار کردیم تا با حضور جمعیت کثیری از نیکوکاران شهرستان، ۲۴ شاخص اساسی و راهبردی را که مشهد در آنها از سرانه متوسط کشور پایین‌تر است، موردبررسی قرار دهیم. در آن نشست تعیین شد که چهار شاخص آموزش، ورزش، بهداشت و آب از جمله مصادیق و اولویت‌هایی است که جبران کاستی‌های موجود در آنها فقط با کمک مردم و خیران قابل جبران است و از همان زمان، مقدمات اجرای طرح سه‌شنبه‌های مهر به کمک مردم فراهم شد.

وی با تأکید بر اینکه تاکنون ده‌ها مدرسه به همت مشترک آموزش و پرورش و خیران مدرسه‌ساز در شهرستان مشهد افتتاح شده است، اظهار کرد: احداث مدارس خیرساز نسبت به مدارس دولتی، سرعت بیشتری دارد و پروژه‌های از این قبیل با سرعت و البته دقت بیشتری به سرانجام می‌رسند، زیرا علاوه بر اینکه برکت حمایت خیر متوجه پروژه می‌شود، مردم نیز این مدارس را از خود می‌دانند و در مراقبت، حمایت و نگهداری از آنها توجه بیشتری به خرج می‌دهند.

۸۰ درصد از مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

آذر رشیدی، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در حاشیه این مراسم تصریح کرد: هشتاد درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است. در همین راستا، این مدرسه نیز به شمار مدارس استثنایی خیرساز شهرستان افزوده شد تا پاسخگوی بخش دیگری از نیازهای فرزندان عزیز ایران اسلامی باشد.

کد خبر 6093515

دیگر خبرها

  • امتحانات نهایی امسال چرا مهم‌تر است؟
  • برگزاری همایش تبیینی برگزاری امتحانات نهایی ۱۴۰۳ در مشهد 
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • بخشی از بودجه عمرانی همه دستگاه‌ها صرف آموزش کارگران می‌شود
  • ۲۵ تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور کشف شد
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد/ اعلام زمان برگزاری نوبت اول کنکور
  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳