Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،ابوطالب جلالی امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به امکانات سخت‌افزاری و اقدامات نرم‌افزاری خوبی که در یک سال گذشته انجام شده است، اظهار داشت: تعداد 54 مرکز آموزش دولتی، 373 کارگاه ثابت شهری، 176 کارگاه جوار شهری، 179 کارگاه جوار روستایی، 240 کارگاه صنایع ضمن کار، 38 کارگاه صنایع اصناف، 64 کارگاه جوار پادگان، 59 جوار زندان، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کشور را در بخش دولتی ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در راستای رسیدن به اهدافی که اداره کل دارد در دو سال اخیر با محدودیت‌های منابع مواجه بود ولی این محدودیت نه تنها سبب کاهش روند توسعه آموزش نشد، بلکه با برنامه‌های جایگزین و مشارکت بخش غیردولتی، سرعت روند افزایش نیز داشته است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان خاطرنشان کرد: 200 حرفه شکل گرفته در موضوع‌های بیوتکنولوژی، گردشگری، غذا و دارو، هنرهای دیجیتال، هوشمندسازی، انرژی‌های نو و صنایع دستی و... است و این رشته‌ها دقیقاً مطابق با نیازهای استان است، هم‌راستای با نگاه‌ها، ظرفیت‌ها و موضوعاتی است که در سند آمایش استان اصفهان راه‌اندازی شده، به گونه‌ای که به جرأت می‌توان گفت این اتفاق در هیچ استان دیگری با این کمیت و ظرفیت انجام نشده است.

جلالی در باره سند مهارت اذعان داشت: سند مهارت به عنوان تکلیف در اختیار ادارات شهرستان‌ها قرار گرفته است و بر اساس الزامات و برنامه‌های این سند باید برنامه داشته باشند، در سال 96 که سال پایه اجرای این سند است، 36 درصد تکالیف آن عملیاتی شده و پیش‌بینی می‌شود که در سال 98 به طور صد در صد نهادینه شود.

وی یادآور شد: طرح مهارت‌آموزی در محیط کار واقعی با هدف ایجاد فرصت خدمت یا تولید با شرایط آموزشی منحصر به خود فراهم شده که توسط بخش غیردولتی انجام می‌شود و نزدیک به 50 هزار نفر از این فرصت آموزشی برخورد خواهند شد که تعهد فنی حرفه‌ای در حدود 3 هزار و 600 نفری است و در ده ماهه اخیر بیش از 95 درصد از این تعهد تحقق پیدا کرد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان بیان کرد: تا سال 1394 آزمون‌های ادارات فنی و حرفه‌ای به صورت دستی و به الگوهای قبلی برگزار می‌شد اما اکنون آزمون‌های الکترونیکی جایگزین شده و افراد هر روز و هر ساعتی که خود راغب باشند، درخواست بررسی تأیید صلاحیت می‌دهند.

جلالی با بیان پیشتازی استان اصفهان از سال 91 تا 95 در مسابقات ملی مهارت، گفت: این مسابقات هر دو سال یک‌بار در یکی از کشورهای عضو مسابقات جهانی برگزار می‌شود که در سال 2015 از هشت نشان آور اصفهانی‌ها یک نشان نقره و سال 2017 از هفت نفر، سهم اصفهانی سه نفر برگزیده بوده است.

وی تأکید کرد: اداره فنی و حرفه‌ای به دنبال استفاده از ظرفیت‌های مهارتی بلااستفاده سایر بنگاه‌های آموزشی و غیرآموزشی است و به همین دلیل با مراکز شغلی، نهادهای صنفی، اتاق اصناف، اتاق بازرگانی، شهرک‌های صنعتی و با ادارات و دستگاه‌های خدمات رسان مانند جهاد کشاورزی، کمیته امداد، بهزیستی، شرکت برق، گاز، مخابرات و.. تفاهم‌نامه‌هایی امضا شده است.

 

انتهای پیام/م

  نشست خبری مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۹۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟

به گزارش همشهری آنلاین، خط ۱۰ که نیمه شمالی تهران را پوشش می‌‎دهد از مناطق ۲۱ و ۲۲ در غرب تهران شروع می شود و به فلکه سوم تهرانپارس می رسد و در طول مسیر مناطق ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵ را هم پوشش می دهد.

محمد علی پاشا زانوسی، مدیر پروژه پیمانکار شرکت بین الملل عمران سریر در این بازدید آخرین وضعیت خط ۱۰ مترو را تشریح کرد و گفت: «اکنون در کارگاه ایستگاه تبادلی و تقاطعی با خط ۶ مترو (Y۱۰-Z۶ ) هستیم که این ایستگاه ۱۴۲ متر طول دارد. حدود ۹۰ هزار متر مکعب احجام و ۳۴ هزار متر مکعب هم بتن ریزی پیش بینی شده و این ایستگاه یک تونل فرعی به طول ۱۹۰ متر دارد که در حال حفاری است.»

فرشاد نامی مشاور پروژه کارگاه متروی میدان المپیک هم وضعیت کارگاه میدان دهگده المپیک را تشریح و عنوان کرد: «پروژه تجهیز کارگاه میدان دهکده المپیک (منطقه ۲۲) از سال ۱۴۰۰ شروع شد و اکنون در حال حفاری شمع‌های سازه نگهبان هستیم. بعد از حفاری شمع‌ها با روش تاپ‌داون سازه نگهبان ایستگاه و تراز آن را شروع می‌کنیم.»

شاهرخ حیدری مدیر پروژه مهندسین مشاور شرکت بهرو هم در این بازدید به وضعیت ایستگاه میدان اتریش اشاره و عنوان کرد: «در طراحی این ایستگاه باتوجه به زمین‌های موجود و همکاری شهرداری مناطق عمق خط را کاهش دادیم و این امر می‌تواند دستاوردهایی اعم از کاهش هزینه و افزایش سرعت اجرا داشته باشد. عمق ایستگاه میدان اتریش ‌۲۱ متر و تراز ریل آن ۱۸ متر است. حدود ۵۰ درصد ایستگاه به تراز کف رسیده و سریعا بتن ریزی شروع می‌شود.»

به گفته حیدری تی بی ام از ایستگاه دریاچه به سمت ایستگاه میدان اتریش در حال حرکت است و به زودی ایستگاه به مرحله ای می رسد که تی بی ام از آن عبور می کند و به محض عبور دستگاه سایر فعالیت‌ها می‌تواند انجام شود.

او در پایان تاکید کرد: «برنامه بهره برداری ما از ایستگاه حدوداً ۳۰ ماهه است و ایستگاه میدان اتریش که جزء ایستگاه‌هایی است که در فاز اول و سال ۱۴۰۴ بهره برداری می شود.»

کد خبر 848677 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مترو خط ۱۰ شهردارى تهران تهران مترو تهران

دیگر خبرها

  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص