Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@19:05:11 GMT

اصلی ترین مولفه اشتغال توانمندی افراد است

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۴۲۴۷۷

اصلی ترین مولفه اشتغال توانمندی افراد است

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان اصلی ترین مولفه اشتغال را توانمندی افراد دانست و گفت: زمانی که انسان ها مهارت های لازم و شناخت کافی به وظیفه شغلی را نداشته باشند نمی توانند ایجاد شغل کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصبح اردستان؛ابوطالب جلالی اظهار کرد: جلساتی که در شهرستان ها برگزار می شود می تواند این مزیت را داشته باشد تا با برنامه ریزی نرخ بیکاری را کاهش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان گفت: تعداد مراکز فنی حرفه ای در استان 54 مرکز بوده که بیش از یک هزار حرفه مهارتی را در دستور کار قرار داده که در حوزه صنعت، خدمات فنی و موضوعات مربوط به گردشگری و خدمات «آی تی» و «آی سی تی» فعالیت دارد.

وی افزود: عمده رشته هایی که در اختیار جوانان قرار می گیرد می تواند فرصت شغل را برای افراد رقم بزند و یا توجه به متناسب بودن کسب و کار و عملی بودن آنها ایجاد شغل کند.

جلالی با بیان اینکه بخشی از بهره برداران آموزش فنی و حرفه ای بانوان هستند، تصریح کرد: می توانند در فعالیت های مشاغل خانگی موثر بوده و بخش دیگری از آموزشها در حوزه صنعت است که فرصت اشتغالشان در حوزه صنعتی را نیز فراهم می کند .

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان تصریح کرد: خدمات فنی و اصناف یکی از موقعیت ها یی است که می تواند افراد خود اشتغال شده و تشکلهای صنفی کوچک را برای خودشان به واسطه این مهارت ها ایجاد کنند.

وی با اشاره به برگزاری آموزش های مختلف افزود: در سال نزدیک به 60 هزار نفر از آقایان و بانوان از فرصت های مهارتی در استان برخوردار شده که بخشی از آن هم در شهر اردستان انجام می شود.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان اصلی ترین مولفه موضوع اشتغال را توانمندی افراد دانست که باید در خود داشته باشند و زمانی که انسان ها مهارت های لازم و شناخت کافی به وظیفه شغل را نداشته باشند نخواهند توانست ایجاد شغل کنند.

وی رسالت سازمان فنی حرفه ای را بستر سازی یا فراهم سازی فرصت های شغلی برای جوانان عنوان کرد و افزود: تا کنون هم در این زمینه موفق بوده ایم و 65 درصد از افرادی که در مراکز ثابت فنی حرفه ای برای اشتغال آمده اند و محدودیت هایی در خصوص اشتغال نداشته اند و مشغول بکار شدند.

جلالی وجود نرخ تک رقمی بیکاری در اردستان را امیدوارکتتده دانست و تاکید کرد: ولی با توجه به محدودیت هایی که در اردستان وجود دارد همچون آب، فرصت های فوق العاده دیگری در موضوع گردشگری وجود دارد که می توان با فعال کردن این حوزه یکی از مزیت های اردستان برای ایجاد شغل باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۴۲۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده

 

 

 

 

 

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروی انسانی یکی از مهم‌ترین ارکان هر جامعه پویا است که اگر این نیروی انسانی ماهر و توانمند باشد به جهش تولیدی کشور می‌تواند کمک چشم گیری داشته باشد.

موضوعی که امسال به نام شعار سال برگزیده شده و برای تحقق جهش تولیدی باید نیروی کار در جامعه ماهر و توانمند شوند که این موضوع جز با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای امکان پذیر نیست.

هر چند با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های نوین در دنیا باید این آموزش‌ها به روز و مطابق با سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی در جهان باشد.

بر اساس بررسی‌های انجام شده توسط دانشگاه‌های معتبر جهان تا چند سال آینده میلیون‌ها شغل از بین خواهد رفت و شغل‌های جدید جای آن‌ها را خواهد گرفت.

مهرداد عظیمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: تعداد مجوز‌هایی که برای تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سال گذشته صادر شده ۱۷ هزار و ۶۵۰ مجوز است و تعداد مجوز‌های صادره یا تمدید شده برای تأسیس آموزشگاه در دولت سیزدهم تا کنون به ۴۱ هزار و ۷۹۳ مجوز رسیده است که این آمار‌ها نشان دهنده رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در دولت سیزدهم است.

وی در ادامه با اشاره به تأکیدات رهبر انقلاب در واگذاری امور به بخش خصوصی گفت: ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار، مأموریت اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است که رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز آموزشگاه آزاد و ارائه بیش از ۶۰ درصد از آموزش‌های مهارتی توسط بخش خصوصی نشان از مشارکت مردم در امر مهارت آموزی و واگذاری حقیقی مأموریت اصلی این مجموعه به مردم دارد. 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای عضو سازمان بین المللی کار (ILO) می‌باشد اظهار کرد: حدود ۸۰ میلیون شغل از مشاغل و مهارت‌های موجود در چند سال آینده دچار تغییر شده و یا از بین خواهند رفت و بیش از ۹۰ میلیون حرفه در حوزه فناوری‌های نو جایگزین مشاغل گذشته خواهند شد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به عصر پیشرفت شتابان تکنولوژی و فناوری اطلاعات، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با داشتن ۶۵۸ مرکز، ۴۸۰۰ کارگاه، بیش از ۴۰ هزار مربی دولتی و غیر دولتی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد فعال، بیش از ۴ هزار مرکز جوارکارگاهی، سهم زیادی در توانمندسازی مردم و مطالبات آنان در حل مسأله اشتغال دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • مولفه قدرت سپاه داشتن افراد بصیر است
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور
  • معلم، متحول کننده انسان‌ها در طول تاریخ
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • شهید مطهری  و آسیب شناسی انقلاب
  • برپایی نمایشگاه توانمندی دانشجویان فنی و حرفه‌ای در چهارمحال و بختیاری
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است