Web Analytics Made Easy - Statcounter

میانگین نرخ بیکاری در کشور 12.5 درصد و در استان اصفهان 14 درصد است.
به گزارش ایرنا، ابوطالب جلالی روز یکشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته مهارت برگزار شد، افزود: می طلبد همه مسئولان در راستای رسالت خود برای اشتغالزایی و مطالبه به حق مردم اقدام کنند و پاسخگو باشند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی را بیش از 35 درصد اعلام کرد و گفت: این آمار نشان می دهد که در نظام آموزش، برنامه جامعی نداشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به تلاش های انجام شده برای ارتقای مهارت و کاهش بیکاری طی سال های اخیر، تشکیل و فعالیت شورای مهارت استان از ابتدای امسال را از جمله این اقدام ها بیان کرد و گفت: شورای مهارت با هدف برنامه ریزی برای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جهت طرح های توسعه ای استان، افزایش بهره وری نیروی کار و اجرای صحیح طرح های مهارت آموزی در محیط کار، طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی و نظام آموزش دوگانه و هدایت مهارت آموختگان به ظرفیت های شغلی، ذیل کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان تشکیل شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، ترغیب و تشویق جوانان جویای کار در فراگیری آموزش های فنی و حرفه ای، نهادینه کردن نظام آموزش مستمر و یادگیری تا پایان عمر، مطالعه و بررسی طرح های توسعه ای کمی و کیفی آموزش های مهارتی در استان، تدوین سیاست های آموزشی و جلب نظر شرکای مهارتی در فرآیند آموزش های فنی و حرفه ای بخش های مختلف صنعت ، کشاورزی و خدمات، شناسایی مزیت های اشتغالزا و هم افزایی برای استفاده از ظرفیت های مهارتی استان به منظور پاسخگویی به مطالبات بازار کار و ساماندهی و حذف برنامه های موازی دستگاه ها در اجرای آموزش های فنی و حرفه ای را از دیگر اهداف شورای مهارت بیان کرد.
وی، اصلی ترین مؤلفه تاثیرگذار در شکل گیری مناسب تر تولید و کاهش نرخ بیکاری، توانمندسازی نیروی انسانی دانست و گفت: سالانه 60 هزار نفر در این استان مهارت های گوناگون فنی و حرفه ای را فرا می گیرند.
جلالی اظهارکرد: تنها 35 درصد از این افراد شاغلانی هستند که برای ارتقای شغل خود آموزش می بینند و بقیه برای کسب علم و مهارت جهت راه اندازی کسب و کار در این دوره ها شرکت می کنند.
وی با اشاره به در پیش بودن 6 مرداد روز کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای گفت: این مناسبت باید خیزش و جهشی نو برای رسیدن به ماموریت های فنی و حرفه ای باشد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، جوان بودن جمعیت کشور را مزیت دانست و گفت: جوانان می توانند با انرژی بیشتری در فعالیت های اقتصادی مشارکت داشته باشند.
وی افزود: اصلی ترین مؤلفه تاثیرگذار در شکل گیری مناسب تر تولید و کاهش نرخ بیکاری توانمندسازی نیروی انسانی است اما متأسفانه در کشور هنوز نتوانسته ایم برای آموزش مهارت به جوانان در راستای سیاست افزایش اشتغال گام های اساسی برداریم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، همراستا بودن استانداردهای آموزشی با استانداردهای شغلی را مزیت مهم آموزش های فنی و حرفه ای دانست و گفت: 80 درصد بسته های آموزشی بصورت عملی در کارگاه ها انجام می شود و می تواند فرصت خوبی برای جوانان باشد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان با اشاره به اینکه در این مرکز مشاوره شغلی نیز انجام می شود، بیان کرد: اداره کل فنی و حرفه ای استان اصفهان، کارآفرینی را در دستور کار قرار داده است و در این راستا کاریابی ها نیز باید به کمک فنی و حرفه ای بیایند و دستگاههای مسئول هم به تعهدات اجتماعی خود پایبند باشند.
ششم مرداد روز ملی کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای نامگذاری شده است.
ت / 6020 / 2093 ** خبرنگار: علیرضا حکیمیان ** انتشاردهنده: اصغر دواتگر

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۲۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند

مهرداد عظیمی در مراسم روز جهانی کارگر در سنندج اظهار داشت: پس از تصویب اساسنامه سازمان فنی و حرفه ای پس از چند دهه، براساس یکی از بندهای آن، تمام دستگاه‌های دولتی مکلف اند بخشی از بودجه عمرانی سالانه خود را صرف آموزش مهارت‌های کارگران دهند که عدد قابل توجهی است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عظیمی با اشاره به کاهش ۱۴ درصدی آمار صدمات حین کار در کشور ادامه داد: در واگذاری امر آموزش به بخش خصوصی رشد ۱۱۴۰ درصد داشته ایم.

 وی با اشاره به نامگذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار داشت: انقلاب ما انقلاب مردمی است و اقتصاد هم باید در دستان کارگران و کارفرمایان راهبری شود.

عظیمی بیان کرد: هر میزان از اقتصاد دولتی فاصله بگیری و شرایط مشارکت مردم در امورات اقتصادی موفق خواهیم بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: کردستان و مردمان قهرمانش صفحات زرینی از تاریخ پرافتخار را به نام خود به ثبت رساندند و ایران به وجود کردستان افتخار می‌کند.

وی با بیان اینکه این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است که یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های آن سرمایه نیرو‌های انسانی است، گفت: باید الگو‌های موفق را به کشور تحویل دهند.

عظیمی با تاکید بر اینکه یکی از ماموریت‌های بخش استان معرفی درست و حرفه‌ای ظرفیت‌های استان است، ادامه داد: استاندار کردستان شجاعانه با استفاده از ظرفیت‌های سنتی و آیینی، تلاش دشمن برای بدنام کردن این استان را خنثی می‌کند.

در این مراسم از کارگران برتر تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • بهره برداری از اولین خانه خلاق و نوآور مهارت کشور در کردستان
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد