Web Analytics Made Easy - Statcounter

عشایر استان اصفهان براساس تفاهم نامه همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای با اداره کل امور عشایر استان آموزش می بینند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛این تفاهم نامه به منظور توانمند سازی جامعه عشایر استان و کیفیت بخشی دانش فنی و حرفه ای و نیز ارتقای توانمندی های مهارتی این جامعه مولد با حضور ابوطالب جلالی مدیر کل فنی و حرفه ای استان و مختار اسفندیاری مدیر کل امور عشایراستان اصفهان امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر کل فنی و حرفه استان اصفهان گفت: با تهیه استانداردهای جدید آموزش مهارت متناسب با مقتضیات جامعه عشایری استان ، برگزاری دوره های آموزشی برای عشایر واجد شرایط ، اعزام تیم های سیار آموزشی به کانون ها و نقاط استقرار عشایر ، تهیه تقویم آموزشی متناسب با نیاز سنجی آموزشی و صدور مجوز تاسیس آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای در مناطق عشایری از مفاد این تفاهم نامه است.
ابوطالب جلالی افزود: پیگیری ادامه دوره های آموزشی اجرا شده در زمان ییلاق در استان های قشلاقی (خوزستان-فارس-بوشهر-کهکیلویه و بویر احمد)، برگزاری آزمون های پایان دوره وصدور گواهینامه مهارت یا تائیدیه های آموزشی برای قبول شدگان از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.
عشایر استان اصفهان با حدود 9 هزارو 605 خانواردر مناطق عشایرنشین شهرضا ، دهاقان ، سمیرم ، جرقویه ، فریدن ، فریدونشهر و چادگان سکونت دارند.
سالانه 25درصد گوشت قرمز استان معادل حدود 10هزارتن را عشایر تامین می کنند.
عشایر اصفهان با تولید 24 هزار متر مربع صنایع دستی از جمله قالی ، قالیچه ، گلیم ، زیلو ، حصیر ، کناره ، خورجین و دستکش، یک سوم صنایع دستی این استان را هم تولید می کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۹۱۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌ نامه ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در تالش امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، التفات یگانه مدیر آموزش و پرورش تالش ظهر چهارشنبه در گفت و گو با رسانه‌ها اظهار کرد: این مدرسه خیر ساز توسط «سعید رهنما» در روستای «رهنما محله» و در زمینی با زیر بنای ۱۲۰۰ مترمربع و متراژ ۳۰۰ متر ساخته می‌شود.

التفات یگانه افزود: اعتبار ساخت این مدرسه ۵ میلیارد تومان برآورد شده است که تفاهم نامه‌ای با حضور نمایندگان اداره کل نوسازی مدارس استان گیلان و برخی مسؤولان شهرستانی توسط خیر تالشی به امضا رسید.

مدیر آموزش و پرورش تالش گفت: فرآیند ساخت مدرسه، پس از اخذ مجوز تخریب مدرسه قدیمی و ارائه نقشه و مشخصات توسط اداره کل نوسازی، آغاز خواهد شد.

گفتنی است، در مدرسه حر راهنما محله در حال حاضر، ۵۰ دانش آموز مشغول تحصیل هستند.

کد خبر 6094113

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • تفاهم‌ نامه ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در تالش امضا شد
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است