Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-02@17:54:47 GMT

اشتغال بدون آموزش و مهارت امکان پذیر نیست

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۸۷۴۹۲

اشتغال بدون آموزش و مهارت امکان پذیر نیست

اصفهان- مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان تاکید کرد: اشتغال بدون آموزش و مهارت امکان پذیر نیست.

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، در راستای اجرای برنامه ها و اهداف شعار سال مبنی بر«اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال»، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان با مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الزمان (عج) این استان وجمعی از مسئولین سازمان جهاد سازندگی تشکیل جلسه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان بر شناسایی عرصه های جدید در اشتغال با نگاه اقتصاد مقاومتی و همکاری مشترک این بنگاه آموزشی با سازمان بسیج سازندگی تأکید کرد.

ابوطالب جلالی گفت: آموزش های فنی و حرفه ای متولی آموزش های غیررسمی با رویکرد اشتغال می باشد و در این راستا ارائه آموزشهای مهارتی به متقاضیانی که از سوی سازمان بسیج سازندگی استان معرفی شده اند را بسیار مؤثر دانست.

وی بر اهمیت و اجرای آموزش های کوتاه مدت منجر به اشتغال تأکید کرد.

در ادامه این دیدار مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان ضمن اشاره به فعالیت ها و عملکرد سازمان بسیج سازندگی استان گفت: بایستی آموزش ها بر اساس شعار مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال باشد زیرا اشتغال بدون آموزش و مهارت امکان پذیر نیست.

سرهنگ احسان الله رضا پور تصریح کرد: بر اساس تفاهم نامه فی ما بین این دو مجموعه در سال گذشته بالغ بر ۱۷۹ دوره آموزشی معادل ۷ هزار نفر دوره در حرفه های کشاورزی، پرورش ماهیان، صنایع تبدیلی، کارآفرینی و بازاریابی و فروش برگزار گردیده است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۸۷۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود

محمد فرامرزی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شعارهای جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد: به عبارتی هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند ک پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده است که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف هستند در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

وی افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده است. در دکتری ۱۰ درصد رشته ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

کد خبر 6093318

دیگر خبرها

  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • کاهش ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی در اصفهان
  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است